Autoriseret kloakmester 

Vi udfører kloakarbejde i Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Aarhus, Hinnerup & Hadsten

Kontakt os i dag

Kloakarbejde i
Randers & omegn

I 2021 blev Kloakmester Gustavsen ApS autoriseret kloakmester, og tilbyder nu vores kunder professionel kloakarbejde. Vi udfører alt indenfor kloakarbejde. Har du f.eks. mistanke om, at din kloak er tilstoppet, er det os du skal kontakte. Vi kører i følgende områder: Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Aarhus, Hinnerup og Hadsten.

 

Vi udfører vores arbejde med stor ekspertise, og har en dybdegående forståelse for kloakeringsproblemer og hvordan vi løser dem. Læs mere om vores ydelser her på siden, og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører bl.a.:

  • TV-inspektion af kloakker

  • Montering af rottespærre

  • Servicering af rottespærre – en gang om året

  • Kloakseperering

  • Drænarbejde og renovering af kloak

Kontakt os i dag

Rottespærre til kloak

Hvis du har problemer med rotter i din kloak, kan det være nødvendigt at opsætte en rottespærre i kloakledningerne og rørene. En rottespærre fungerer ved helt simpelt at holde rotterne væk fra de områder, hvor man ikke ønsker dem. En rottespærre kan placeres forskellige steder i kloaksystemet. Almindeligvis vil man sætte rottespærren op, hvor private kloakrør møder de offentlige installationer. Dette afhænger dog af den enkelte opgave og dens udfordring.

Kloakseparering

Stigende regnmængder i Danmark overbelaster systemet mange steder, og kloakseparering bliver mere og mere almindeligt. Hvis du har problemer med tilstoppet kloak, langsomme afløb eller andre symptomer, kan det være nødvendigt at lave en kloakseparering. En tilstoppet kloak kan nemlig afhjælpes med en kloakseparering. En kloakseparering fungerer ved at adskille regnvand og spildevand, for at aflaste systemet, når det f.eks. regner meget.

Renovering af kloak

Er dit eksisterende kloaksystem forældet eller beskadiget, kan vi hjælpe dig med at få liv i kloakken igen. Vi udfører kloakrenovering, reparationer på eksisterende systemer, hele udskiftninger og opgraderinger af dit kloaksystem. Har du brug for hjælp til at få liv i din kloak igen? Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag