Om firmaet

Kloakmester Gustavsen ApS er et professionelt og erfarent entreprenørfirma og oven i købet en autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag

Et firma med mange års erfaring

Kloakmester Gustavsen ApS er et entreprenørfirma med over 25 års erfaring i faget. Vi har flere generationer i firmaet, og det er vi stolte af. Vores store erfaring er en fordel, der betyder at vi hurtigt og effektivt kan løse vores opgaver. I 2021 blev vi autoriseret kloakmester.

 

Et vellidt firma

Det betyder meget for os, at være et pålideligt og vellidt firma, der ikke blot løser opgaverne tilfredsstillende, men også sørger for en friktionsfri oplevelse og et behageligt samarbejde. Vores service indebærer altid god tid til dialog omkring opgaverne, vi skal udføre. Det er vigtigt for os, at vi forstår nøjagtigt dine behov og ønsker til projektet, da det så bliver mange gange nemmere for os at udføre et tilfredsstillende stykke arbejde.

 

Moderne maskinpark

Hos Kloakmester Gustavsen ApS er maskinerne vores bedste og vigtigste redskaber. Vi har en moderne maskinpark, der hjælper os med at udføre diverse specialopgaver og vi holder os opdaterede på ny teknologi, der kan forbedre vores indsats.

Hvor holder vi til?

Vi holder til lidt udenfor Randers og kører og arbejder i områderne Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Aarhus, Hinnerup og Hadsten og følgende kommuner:

  • Randers
  • Mariagerfjord
  • Aarhus
  • Favrskov